Irina Tănase, audiată la DNA. Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a venit însoțită de un avocat

Irina Tănase, audiată la DNA. Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a venit însoțită de un avocat
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, a fost audiată, vineri dimineață, la DNA, susțin surse citate de Antena 3. Ea a venit la sediul Direcției însoțită de un avocat. Tânăra a fost citată în calitate de martor într-un dosar care are legătura cu fostul lider PSD.

Irina Tănase, martor în dosarul TelDrum

La finele lui 2020, Irina Tănase a fost chemată ca martor în dosarul TelDrum. Ea a spus că nu a dat declaraţii în dosar, pentru că pe vremea aceea avea opt ani: „Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa (procuroarea) să ne cunoaştem”.

Tănase a mai spus atunci că totul e o „răzbunare a sistemului”.

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit la sfârșitul anului trecut. Motivul separării ar fi fost un iubit al blondinei de mai demult, bărbat de care ea nu ar fi uitat și cu care s-ar fi întâlnit și în prezent.

Când a aflat că e înșelat, Dragnea și-a luat bagajele și a plecat la Alexandria, acolo unde are și o vilă.

Irina Tănase a negat vehement că ar fi continuat relația cu fostul iubit, dar nu a fost primită la discuție de Dragnea.

„Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a transmis fostul lider PSD, după despărțire.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:13 - Înalții oficiali germani vor vizita România: „Dorim să continuăm să ne conectăm la nivel european… ”
14:57 - BMW atrage atenția că interzicerea importurilor de gaze rusești va bloca industria auto: „Nu doar BMW, ci întregul sector se va bloca”
14:54 - Expert în securitate: FSB și GRU știu că Rusia pierde războiul și se pregătesc pentru era post-Putin
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”
14:23 - Prima sentință pentru armata rusă a fost emisă: ce pedeapsă a primit Șișimarin pentru încălcarea legilor de război
14:04 - Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)
14:00 - Sharon Stone a dominat covorul roşu de la Cannes. Actriţa în vârstă de 64 de ani a stârnit admirația publicului