Ironia sorții: Un bărbat sinucigaș salvat de medici a murit în drum spre spital din cauza condiției proaste a drumurilor

Ironia sorții: Un bărbat sinucigaș salvat de medici a murit în drum spre spital din cauza condiției proaste a drumurilor
foto: observator.tv

Un bărbat din Botoșani care a încercat să se sinucidă a murit după ce, din cauza gropilor de pe drumul pe care era transportat, i s-au desprins copcile și a suferit o hemoragie, potrivit bzi.ro.

Mai exact, este vorba despre un bărbat de 39 de ani care a încercat să își ia viața în timp ce se aflau mascații la ușa sa. Botoșăneanul a încercat să își taie gâtul, iar a fost preluat de medici la timp și transportat la Spitalul de Urgență, unde i-au fost cusute rănile.

Ulterior, bărbatul a fost trimis la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași. Din nefericire, suturile făcute la nivelul arterei au cedat din cauza condițiilor proaste ale drumului, iar bărbatul a murit, potrivit jurnaliștilor de la Bună Ziua Iași.

"Pacientul a fost preluat de la domiciliu cu o plagă la gât și a fost dus la Spitalul Județean. De acolo a fost dus la un centru medical din Iași. La 30 de kilometri de Botoșani, plaga s-a complicat brusc, datorită locului unde pacientul și-a înfipt cuțitul cu o hemoragie internă și externă. Este greu de spus dacă din cauza drumurilor s-a produs acest incident. Medicul nu a constatat că firele au fost desprinse. Nu a spus că s-ar fi întâmplat așa ceva", a explicat Nicușor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Ambulanței.