Italianca care a introdus metoda „Devil’s Pizza” de a jefui bancomate în România este membra grupării mafiote ‘Ndrangheta

Italianca care a introdus metoda Devil's Pizza de a jefui bancomate în România este membra grupării mafiote 'Ndrangheta
Italianca care a introdus metoda "Devil's Pizza" de a jefui bancomate în România, este membra grupării mafiote 'Ndrangheta / Foto: Pixabay

Mafia italiană ar putea fi vinovată pentru jafurile de bancomate din România. O femeie ce face parte din grupare mafiotă ‘Ndrangheta a fost prinsă în flagrant când era pe cale să arunce în aer un bancomat la Constanţa. 

La Castelu, un bancomat în care erau stocați 100 de mii de lei a fost aruncat în aer. Din păcate hoţii nu au reușit să ia banii și au fost nevoiți să repete jaful.

Mințile din spatele jafurilor

Jafurile au fost executate de un român de 48 de ani şi o italiancă de 55 de ani. Femeia făcând parte din gruparea mafiotă ‘Ndrangheta.

În maşina acestora au fost găsiți 90 000 de lei, după ce au fost filaţi de poliţişti. Paznicii clădirii nu au auzit când hoții montau explozibilul.

Katia Sanginesi este numele femeii din N’Drangheta, o grupare mafiotă din Calabria, sudul Italiei ce este implicată în trafic de cocaină, asasinate la comandă şi spălare de bani.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe