Japonezii au inventat e-sărutul: Acum poţi transmite un pupic prin internet

Japonezii au inventat e-sărutul: Acum poţi transmite un pupic prin internet

Un student japonez a creat un dispozitiv de transmitere a sărutului care va înregistra şi reda cu precizie mişcările limbii, informează Daily Mail.

Aflat încă în stadiul de proiect, dispozitivul va fi creat astfel încât să preia semnalul de la gura unui individ şi să îl transmită unui al doilea dispozitiv, controlat de o altă persoană, căreia îi este adresat sărutul.

Cei care vor dori să trimită asemenea dovezi de afecţiune de la distanţă vor trebui să folosească un pai de dimensiuni mici din plastic, pe care îl vor manevra cu vârful limbii pentru a transmite un e-sărut.

Studentul Nobuhiro Takahashi, cel care a creat dispozitivul ingenios, crede că invenţia sa va fi începutul unei noi  experienţe pe internet, care va putea fi folosită mai ales de vedetele care vor să îţi arate afecţiunea faţă de fani înfocaţi, trimiţând e-săruturi de la kilometri distanţă.

Deşi îi lipseşte romantismul, dispozitivul înregistrează mişcările limbii unui individ şi le transimte partenerului său. Mai mult, e-sărutul poate fi salvat şi utilizatorul îl poate experimenta de câte ori doreşte.

Takahashi este conştient că dispozitivul său este încă rudimentar, însă promite că îl va perfecţiona astfel încât să cuprindă toate elementele unui sărut perfect.

Un japonez a inventat e-sărutul

Tags: