Bohnert crede că se vorbește prea mult despre experienţa anticorupţie a Laurei Kovesi: ”M-am simţit puţin lăsat în spatele scenei…”

Bohnert crede că se vorbește prea mult despre experienţa anticorupţie a Laurei Kovesi: ''M-am simţit puţin lăsat în spatele scenei...''
Foto: Digi24

Jean-François Bohnert, procurorul francez susţinut de Consiliul UE pentru conducerea Pachetului European, este de părere că se pune prea mult accent pe experienţa anticorupţie a Laurei Codruţa Kovesi.

DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

”Este principala experienţă a Laurei Kövesi, pot înţelege în totalitate acest lucru dacă vine din partea ei. (…) Poate că nici în timpul discuţiilor de la audierile în Parlamentul European, concentrarea prea mult doar pe corupţie nu a fost neapărat modul bun de a face acest lucru”, a precizat Bohnert, într-un interviu pentru politico.eu.

RĂZVAN SIMION ARUNCĂ BOMBA ANULUI! DETALII ȘOCANTE DESPRE DANI OȚIL

Bohnert a remarcat că Laura Codruţa Kovesi a fost în centrul atenţiei încă de la începerea acestui proces de numire a unui procuror-șef european: ”În prima fază, desigur, acesta nu a fost un avantaj. M-am simţit puţin lăsat în spatele scenei, deoarece atenţia principală era asupra domnişoarei Kovesi”. Cu această ocazie, el a susținut că presa a aplicat un ”tratament diferenţiat”.