JO 2022 Beijing: Un membru al delegației României a fost testat pozitiv cu Covid-19

JO 2022 Beijing: Un membru al delegației României a fost testat pozitiv cu Covid-19
Un membru al delegației României a fost testat pozitiv cu Covid-19. Sursa: Facebook/COSR

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a informat că Delegaţia României la Jocurile Olimpice Beijing 2022 a primit confirmarea primului caz pozitiv de infectare cu coronavirus.

Testul a fost efectuat ieri, iar astăzi a fost confirmat pozitiv. Antrenorul român se va supune izolării  conform regulamentelor Comitetului de Organizare al JO Beijing 2022.

Antrenor român, confirmat cu Covid-19 la JO de la Beijing

Antrenorul lotului olimpic de sanie Ioan Apostol a fost testat zilnic în Satul Olimpic de la Yanqing alături de întreaga Echipă Olimpică a României. Acesta a fost astăzi confirmat pozitiv la Covid-19.

Conform regulamentelor Comitetului de Organizare al JO Beijing 2022, acesta se va supune izolării. Ceilalți membrii ai Team Romania, ca toți participanții la Jocurile Olimpice, vor fi testați zilnic.

Jocurile Olimpice de Beijing, afectate de coronavirus

Tot mai multe persoane au fost de la Jocurile Olimpice din Beijing au fost infectate cu Covid-19. În numai 4 zile, au fost detectate aproximativ 119 cazuri.

Biatlonista rusă, Valeria Vasneţova,  a fost nevoită să renunțe la competiții, după ce a fost testată pozitiv pentru a doua oară de la sosirea sa la Beijing.

A XXIV-a ediție a Jocurilor Olimpice este un eveniment multi-sportiv internațional major, ce va avea loc în perioada 4 – 20 februarie 2022 la Beijing, în China.

Urmăriți B1TV.ro și pe