Judecătoarea Georgeta Barbălată, audiată la DNA: L-ar fi avertizat pe fostul șef SIPI Ilfov că îi va fi percheziționată casa

Judecătoarea Georgeta Barbălată, audiată la DNA: L-ar fi avertizat pe fostul șef SIPI Ilfov că îi va fi percheziționată casa
Foto: luju.ro

Judecătoarea Georgeta Barbălată este audiată joi de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Aceasta nu a făcut niciun fel de precizări înainte de audieri.

Georgeta Barbălată este urmărită penal de către procurorii anticorupție, pentru favorizarea infractorului. Aceasta este acuzată că l-ar fi avertizat pe fostul șef al SIPI Ilfov că locuința îi va fi percehziționată. Judecătoarea era conducătoarea Biroului de informare și relații publice și purtătorul de cuvânt al Înaltei Curți de Casație și Justiție, însă a demisionat din aceste două funcții după ce s-a început urmărirea penală.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)