JURNALUL triplului ASASIN din Brașov. Care au fost PRIMELE GÂNDURI ale CRIMINALULUI după ce și-a MĂCELĂRIT SOȚIA și cei doi COPII! Cutremurător: Ce a putut să scrie …

JURNALUL triplului ASASIN din Brașov. Care au fost PRIMELE GÂNDURI ale CRIMINALULUI după ce și-a MĂCELĂRIT SOȚIA și cei doi COPII! Cutremurător: Ce a putut să scrie ...

Florin Buliga, criminalul din Brașov care și-a ucis soția și cei doi copii, a marcat pe toată lumea. Criminalul și-ar fi notat gândurile într-un carnețel, la scurt timp după ce și-a ucis familia. Bărbatul se află acum în arestul poliției Brașov.

Potrivit unor noțite depuse la dosarul lui Florin Buliga, acesta și-ar fi scris gândurile la scurt timp după ce și-a ucis familia.

Anchetatorii urmează să efectueze o expertiză pentru a dovedi că acestea sunt într-adevăr notițele lui Florin Buliga, criminalul de la Brașov, după cum notează EVZ.ro, care publică și fotografii cu notițele.

„26.03.2018 (trei rânduri șterse – n.n.)Astăzi Ștefan, Monica și Ioana au plecat la Dumnezeu. Să le fie sufletul ușor! Doamne ajută! Au plecat înaintea mea, aș fi dorit să plec eu, însă Dumnezeu nu m-a lăsat, cuțitul a intrat până la capăt, dar nu am murit fizic.

Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat, și noi sclavi pe el. Am înțeles că suntem ființe de lumină, dar am ajuns în Babilon, nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar și în familie. Familiile sunt dezbinate, fugiți din țară, țara este sărăcită maxim, nimic nu mai are valoare, doar banii (scrie „frații tăi” și apoi șterge – n.n.) toți fug după bani și apoi vor sănătate. Am văzut aproape 11 ani cum oamenii uită că mai importantă este sănătatea sufletului. Pe el îl uită complet, se gândesc că e ceva acolo care se duce undeva, indiferent (cuvânt șters – n.n.) unde am văzut ieri la mănăstirea Șinca Veche cum un”, ar fi scriscriminalul de la Brașov, fără să își termine gândul.

Florin Buliga a fost arestat pentru 30 de zile, după ce și-a ucis familia. După crime, el a mers la sediul poliției, unde a mărturisit gestul extrem pe care l-a făcut.

Până acum, el nu ar fi dat semne că regretă ceea ce a făcut, considerând că cei dragi sunt acum într-o ”lume mai bună”.