Klaus Iohannis, despre acuzațiile de trafic de copii: Este o minciună ordinară. Pot să dovedesc acest lucru cu acte la momentul potrivit

Klaus Iohannis, despre acuzațiile de trafic de copii: Este o minciună ordinară. Pot să dovedesc acest lucru cu acte la momentul potrivit

Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, a afirmat duminică seara, în emisiunea „Bună seara, România”, de pe B1 TV, că respinge acuzațiile de trafic de copii care i se aduc din partea PSD, arătând că-și poate dovedi cu acte, „la momentul potrivit”, nevinovăția.

„Au mințit că aș fi traficat copii. Este o minciună ordinară. Eu m-am interesat de acei copii cu toate că nu era treaba mea, ci a instituțiilor statului.  Am aflat 100% că acei copii sunt bine mersi, sunt adulți, la casele lor, unii cu copiii lor. La momentul potrivit pot să dovedesc acest lucru cu acte”, a afirmat Iohannis.

Rugat să-l caracterizeze pe contracandidatul său la prezidențiale, Iohannis a spus: „Nu l-aș caracteriza fiindcă nu îmi caracterizez niciodată adversarii politici, dar îmi permit să fac câteva remarci legate de felul în care a știut Ponta și PSD să facă această campanie electorală.
A fost o mizerie la adresa mea. A mințit cu pensiile, că eu vreau să tai pensiile. Nu am afirmat niciodată acest lucru. Există o decizie a CCR care interzice tăierea pensiilor. A folosit mârșav acest lucru”.

„Au mai spus că vreau să rup Ardealul. Până în ziua de astăzi, Ponta și acoliții lui spun oamenilor că este un mare pericol cu Iohannis că vrea să rupă Ardealul. Nu vă e rușine PSD-iștilor să spuneți acest lucru în 2014?”, a mai spus liderul PNL.

Iohannis respinge acuzațiile de trafic de copii