Klaus Iohannis și soția sa, la Slujba de Înviere de la Sibiu: Ce mesaj le-a transmis președintele credincioșilor (VIDEO)

Klaus Iohannis și soția sa, la Slujba de Înviere de la Sibiu: Ce mesaj le-a transmis președintele credincioșilor (VIDEO)

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu. Şeful statului şi soţia sa, Carmen Iohannis, au mers la slujbă ţinându-se de mână. Familia prezidenţială a fost aplaudată de mai multe persoane aflate în centrul oraşului. La iesirea de la slujba, Klaus Iohannis le-a transmis urări de bine tuturor românilor, atât celor care sărbătoresc Paştele, cât şi celor care serbează Floriile.

Familia Prezidenţială a luat lumină la Sibiu. Klaus Iohannis şi soţia sa au ajuns la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” cu puţin înainte de ora 21:00.
Slujba a durat aproape două ore şi a fost oficiată în limbile română, germană şi maghiară. La final, Klaus Iohannis a transmis un mesaj romanilor care sărbătoresc Paştele, dar şi celor care celebreaza ziua de Florii.

”Sărbători fericite! Avem o dublă sărbătoare: unii sărbătorim acum Învierea – şi le doresc «Hristos a Înviat!» – iar mulţi serbăm astăzi Floriile şi le doresc «La mulţi ani» şi o sărbătoare frumoasă!”, a spus Iohannis.

Preşedintele va petrece sărbătorile pascale la Sibiu, alături de familie. Soţii Iohannis au petrecut şi anul trecut sărbătorile de Paşte la Sibiu. Cei doi au participat şi în 2017 a slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică, precum şi la slujba de duminică.

La începutul lui 2015, Iohannis a participat pentru prima dată în calitate de preşedinte al României la o slujbă ortodoxă, în Catedrala Mitropolitană de la Sibiu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.