Lefkada în octombrie. Experiența unei românce: „Plaje goale și liniște peste tot”

Lefkada în octombrie. Experiența unei românce: Plaje goale și liniște peste tot
Foto: pixabay.

O româncă a decis să plece într-o vacanță, în Grecia. Aceasta a ales perioada 2-9 octombrie. Femeia a căutat postări și informații despre concedii în Republica Elena, în aceasta perioadă, însă nu a găsit multe informații.

Experiența unei românce în Lefkada, în octombrie

Turista a decis să descrie experiența ei din Lefkada. Femeia a fost surprinsă de frumusețea plajelor, accesibilitatea prețurilor și lipsa oamenilor.

”Lefkada în octombrie. Am decis să fac această postare, pentru că nu prea am găsit multe despre un sejur în această perioadă când ne planificam noi vacanța.Am fost pe insulă între 2 și 9 octombrie. Multe locuri de cazare libere și mult mai accesibil ca preț decât vara (am căutat și am cu ce compara).

Am închiriat o vilă cu piscină doar pentru noi de două ori mai ieftin decât a costat un apartament în iulie pentru niște prieteni. Am prins vreme bună-bună. Arătau 23-25 de grade, dar pe plaje soarele era foarte puternic. Apa foarte plăcută, bronz uniform, plaje goale și liniște peste tot. Nouă ne-a plăcut foarte mult și am zis că nu ne ajunge curaj să venim în plin sezon.

Totul e atât de idilic și fără aglomerație. Ne-a plăcut că nu trebuie să te grăbești să prinzi primele ore de dimineață pentru plajă, dar poți să stai întreaga zi la scăldat. Ne-a plăcut că nu trebuie să “lupți” pentru locuri de parcare și șezlonguri (unele chiar sunt gratuite). Ne-a plăcut că nu am întâlnit prea multe mașini pe drumurile înguste și șerpuite.

Am fost cu 3 copii, de 1,5 ani, 4 ani și 6 ani. Da, probabil nu e o destinație recomandată familiilor obișnuite cu vacanțele confortabile sau sedentare, dar pentru noi a fost de vis. Am mers și la Egremni, unde totul ne-a părut mult mai ușor decât în multe recenzii de speriat. Ne-au plăcut mult Porto Katsiki, Agiofili și Afteli.Pe scurt, prima săptămână de octombrie e superbă în Lefkada!”, a povestit românca pe Forum Lefkada. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene