Se SCHIMBĂ iar LEGEA PENSIILOR: Vei fi OBLIGAT să-ți CUMPERI VECHIME! Vezi dacă ești pe LISTĂ!

Se SCHIMBĂ iar LEGEA PENSIILOR: Vei fi OBLIGAT să-ți CUMPERI VECHIME! Vezi dacă ești pe LISTĂ!

Veste şoc pentru milioane de români, odată cu noua Lege a pensiilor.
De acum, cei care vor să iasă la pensie vor putea să meargă la Casa de Pensii pentru a-şi „cumpăra” vechime!

Deşisună ciudat, este complet legal. Cadrul normativ le permite persoanelor care nu au lucrat în ultimii cinci ani de zile sau pentru care nu s-au plătit contribuții să poată achiziționa ani în plus pentru momentul în care vor să iasă pensie.

Potrivit stirimondene.fanatik.ro, în ultimii doi ani de zile, 40.000 de români și-au procurat vechime, dintre care peste 5.000 numai din Bucureşti. Cei care deja și-au „asigurat” bătrânețile au vârste cuprinse între 50 și 55 de ani.
În medie, aceștia au plătit doar pentru un an și 11 luni de pensie în plus, ceea ce înseamnă 6.000 de lei.

Autorităţile iau în calcul prelungirea acestui proiect și pe anul viitor. Mai mult, ar putea permite obținerea de vechime pentru perioada de lipsă totală de 5 ani de zile din câmpul muncii.

Ultimele calcule arată că printre cei 40.000 se mai numără și 769 de sibieni. Conform presei locale, au fost încheiate 769 de contracte de asigurări medicale. Pentru o bătrânețe fără griji, aceștia au plătit în total 3.868.583 lei.

Ultima oră
17:26 - Ludovic Orban avertizează: „Dacă Iohannis îl va nominaliza pe Cîțu premier, va încălca Constituția”
17:26 - Suedia: Explozie într-un bloc din orașul Göteborg. Poliția ia în calcul un atac cu bombă
17:16 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tunzi noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%