„Litoralul” din Delta Dunării. Cea mai exotică plajă din România, un loc cu peisaje minunate și fără aglomerație

„Litoralul” din Delta Dunării. Cea mai exotică plajă din România, un loc cu peisaje minunate și fără aglomerație
Foto simbol: Pixabay

Românii care aleg să își petreacă vacanța în țară se pot bucura de cea mai exotică plajă de pe meleagurile natale, fără să mai fie nevoie să cheltuie bani în locații exclusiviste. Plaja Sfântul Gheorghe este gata să îi primească pe turiștii care doresc să evite aglomerația generală, potrivit Cancan.ro.

Plaja Sfântul Gheorghe, poate cea mai exotică plajă din România

România este plină de locuri frumoase, însă unele dintre ele sunt mai puțin cunoscute publicului larg. Așa este și plaja Sfântul Gheorghe din Delta Dunării, care oferă peisaje minutate într-un decor sălbatic, cu nisip fin și o apă curată, dar nu foarte adâncă. Este o locație aleasă de multe ori de cuplurile care doresc să se bucure de intimitate.

Pe de altă parte, drumul către plajă impune ceva mai mult efort decât în mod obișnuit. Distanța din localitatea Sfântu Gheorghe și până la plajă este cam de un kilometru. Totuși, există și un mijloc de transport pentru turiștii locului, mai exact un tractoraș special. În orice caz, localnicii sunt destul de prietenoși și gata să ofere indicațiile necesare.

Pe plajă nu există locuri din care pot fi achiziționate gustări sau băuturi, așa că e important să vă faceți cumpărăturile necesare înainte să ajungeți acolo. Apa are cel mult 1,5 metri adâncime și este ideală pentru cei care abia învață să înoate.

Specialiștii recomandă turiștilor să nu se apropie de gura de vărsare a brațului Sfântul Gheorghe în Dunăre.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene