Liviu Dragnea, despre alocarea a 6% din PIB pentru sănătate: Vom fi nevoiți să mergem în alte țări să mai luăm procente (VIDEO)

Liviu Dragnea, despre alocarea a 6% din PIB pentru sănătate: Vom fi nevoiți să mergem în alte țări să mai luăm procente (VIDEO)
Foto: B1 TV

Liviu Dragnea a vorbit luni despre solicitarea alocării a 6% din PIB pentru sănătate.

„Nu sunt de acord cu această abordare. Ar trebui un plan structurat foarte bine pentru sănătate atât în ceea ce privește reabilitarea sistemului, salarizarea personalului. 6% din PIB înseamnă foarte mult”, a declarat Dragnea.

Președintele interimar al PSD consideră că un accent ar trebui pus pe un program de infrastructură atât al sănătății, cât și al educației.

„Ambele sunt în plină desfășurare și la Ministerul Dezvoltării, pe fonduri europene și pe bugetul de stat. Legea salarizării vine în Parlament și acolo se va discuta. Modelul cu 6% pentru sănătate, 6% pentru educație… Vom fi nevoiți să mergem în alte țări să mai luăm procente”, a adăugat social democratul.

Liviu Dragnea, despre alocarea a 6% din PIB pentru sănătate

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)