Liviu Dragnea se dezice de propriul fiu: Dacă sunt mail-uri între el și Petre Pitiș, să fie sănătoși, să le explice (VIDEO)

Liviu Dragnea se dezice de propriul fiu: Dacă sunt mail-uri între el și Petre Pitiș, să fie sănătoși, să le explice (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Dacă sunt mail-uri între ei să fie sănătoși, să le explice, a declarat, luni, Liviu Dragnea, după ce jurnaliștii de la Rise Project au scos la iveală un schimb de e-mail-uri între fiul său, Valentin Dragnea, și patronul Tel Drum, Petre Pitiș.

”Dacă sunt mail-uri între ei să fie sănătoși, să le explice. Eu nu am niciun mail cu Petre Pitiș. Dacă acele documente sunt reale, trebuie să le investigheze. Există și varianta că acele documente au plecat din DNA și s-au dus în Teleorman și apoi au ajuns la Rise Project, eu nu cred că cineva din DNA a făcut așa ceva.”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul ședinței CEx a PSD.

Potrivit Rise Project, fiul lui Liviu Dragnea i-ar fi cerut bani lui Petre Pitiș.

”Într-o noapte de miercuri, pe la două dimineața, fiul lui Liviu Dragnea i-a trimis un email directorului general Tel Drum, Petre Pitiș, pe adresa personală. Venise vara lui 2010. Ștefan Dragnea termina anul trei de facultate, dar școala vieții îl ținea treaz.

«Salut,

Am și eu o datorie la un tip și nu vreau să cer lui Liviu că mă ceartă, mă poți ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru mașini. Te rog frumos.»

Și Tel Drum a plătit până s-a întors iarna. Curgeau facturi precum cea de pe 14 decembrie 2010, care i-a torpilat inbox-ul lui Pitiș cu douăzeci de minute înainte de prânz. (…)

Dragnea Junior tocmai termina de tunat cel mai puternic Volkswagen Golf din lume. O rachetă albastră upgradată la 776 de cai-putere. Șmecheria a costat 78.000 de euro”, se arată în investigația Rise Project.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.