Liviu Dragnea deplânge moartea fostului ministru al Educaţiei: A plecat acum, când de oameni ca domnia sa avem nevoie mai mult ca oricând

Liviu Dragnea deplânge moartea fostului ministru al Educaţiei: A plecat acum, când de oameni ca domnia sa avem nevoie mai mult ca oricând

Preşedintele PSD şi Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a postat un mesaj în care deplânge moartea academicianului Mircea Maliţa, fost ministru al Educaţiei.

Dragnea spune că decesullui Mircea Maliţa a venit într-un moment în care România are nevoie mai mult ca oricând de astfel de oameni, care nu se uită către viitor, ci îl clădesc.

„Sunt oameni care construiesc, într-o singură viaţă, mai mult decât generaţii întregi, poate, înaintea lor. Foarte rar, vin printre noi oameni de excepţie care nu se uită către viitor, ci îl clădesc. Academicianul Mircea Maliţa a fost unul dintre ei. A plecat acum, când, de oameni ca domnia sa avem nevoie mai mult ca oricând. Odihnească-se în pace!”, a scris, marţi, Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Matematicianul Mircea Maliţa a murit luni, la vârsta de 91 de ani (Detalii AICI).

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)