Liviu ”genunche” Pop chiar iubește perlele: Ministrul Educației achiziţionează în fiecare lună bijuterii (VIDEO)

Liviu ”genunche” Pop chiar iubește perlele: Ministrul Educației achiziţionează în fiecare lună bijuterii (VIDEO)

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, nu conteneşte să surprindă. Se știe deja că este iubitor de "perle", căci sunt mereu la purtător, dar puțini știu că este şi un mare iubitor de bijuterii. Asta pentru că din declaraţiile sale de avere reiese că achiziţionează în fiecare lună bijuterii în valoare de aproximativ 400 de euro, informează B1 TV.

Liviu ”genunche” Pop chiar iubește perlele: Ministrul Educației achiziţionează în fiecare lună bijuterii

#DIRECT_ONE_6m8wl4#

Dacă în urmă cu trei ani ministrul Educaţiei nu deţinea bijuterii a căror valoare însumată să depășească 5.000 Euro, între timp lucrurile s-au schimbat. Cel puţin, aşa reiese din declaraţiile sale de avere.

Pop nu a bifat această rubrică în declarația de avere din 2014. Nu avea nimic sau nu ajunsese la pragul de minimum 5.000 de euro, care l-ar fi obligat să declare astfel de bunuri.

Un an mai târziu, lucrurile s-au schimbat.

La un calcul aritmetic scurt, reiese că, în medie, în fiecare an, Pop a cheltuit pe bijuterii mai puțin de 30 de euro lunar.
Iar în 2016, când toată lumea știa deja cine e "genunche", faima s-a tradus și în bijuterii.

În doar un an, valoarea bijuteriilor cumpărate de ministrul Pop a crescut cu 4.900 de euro, adică cu peste 400 de euro lunar. Mai exact, între 2015 și 2016, Pop a cumpărat de 13 ori mai multe bijuterii decât în precedenţii 15 ani, când nu-și permitea să risipească mai mult 30 de euro lunar pe inele, cercei sau broşe, scrie prisacariu.ro.

În 2017, ministrul Liviu Pop a declarat o nouă creștere! Nu la buget, ci la caseta cu bijuterii.

Urmăriți B1TV.ro și pe