Liviu Mihaiu a anunțat că dă în judecată DNA: Eu am fost "nevasta jihadistului" dronat

Liviu Mihaiu a anunțat că dă în judecată DNA: Eu am fost "nevasta jihadistului" dronat
Foto: Comisarul

Liviu Mihaiu a anunțat că va da în judecată DNA și-i va cere daune morale și materiale.

Mihaiu este martor într-un dosar instrumentat de DNA, în care Bolgdan Olteanu este acuzat că a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru a-l numi pe el în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

”Am stat aproape 10 luni deoparte. M-am retras de peste tot din activitatea publică, nu şi publicistică. Am făcut propria mea anchetă jurnalistică despre cazul Vântu-Olteanu-Mihaiu Guvernator. O s-o citiţi cât de curând. Nu e ca la televizor. Atât spun acum. N-am fost eu Ţinta şi nici Miza. Eu am fost "nevasta jihadistului" dronat, ca să zic aşa… Acum anunţ oficial că dau DNA în judecată şi cer daune morale şi materiale pentru ceea ce mi s-a întâmplat în acest caz. Pentru toate cele care mi s-au dărâmat psihic, moral şi material voi cere daune in civil. Oamenii care nu m-au înjurat sau care nu mi-au strigat pe stradă "La Puşcărie, Mihaiule!", partenerii mei, prietenii mei, copiii mei m-au rugat să dau nişte explicaţii. Am să le dau odată cu revenirea mea in viaţa publică. Să fiţi sigur că acum voi începe lupta, care la mine, merge până la capăt. Voi chema in instanţă, premieri, oameni politici, jurnalişti şi funcţionari ai Adminstraţiei Deltei ca martori“, a scris Liviu Mihaiu, pe Facebook.

Acesta a mai precizat că, pe 8 mai, a primit răspuns la o cerere adresată DNA, în care i s-a comunicat faptul că nu a avut calitatea de suspect sau de inculpat în acest dosar.

Mihaiu a susținut că nu a cunoscut culisele numirii sale în funcția de guvernator al Deltei Dunării, dar că se simte onorat că numirea lui s-a făcut la o asemenea cotă.

El a mai precizat că nu a știut că benzinăriile plutitoare din Delta Dunării, pe care le-a avizat la doar o săptămână după ce a fost instalat în funcţia de guvernator, aparţin companiei Petromservice, controlată de Sorin Ovidiu Vîntu.

Ultima oră
12:23 - Germania ar urma să administreze o a treia doză persoanelor vulnerabile. Jens Spahn vrea să extindă și disponibilitatea vaccinării pentru minorii din țară
12:23 - Nicușor Dan anunță patru proiecte noi pentru achiziția de tramvaie electrice din fonduri europene
11:59 - Cum dă Gigi Becali indicaţii în vestiarul FCSB-ului. Jucătorii nici n-au putut crede ce au auzit la telefon
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale
11:02 - Cărțile de identitate electronice cu cip intră în vigoare și în România. Unde și în ce condiții vor fi eliberate