"Locotenentul" lui Sile Cămătaru s-a predat la Poliţia Capitalei

"Locotenentul" lui Sile Cămătaru s-a predat la Poliţia Capitalei
Foto: ziar.com

Adrian Panduru, considerat mâna dreaptă a liderului interlop Sile Cămătaru, s-a predat, vineri noapte, la Poliţia Capitalei, potrivit Mediafax.

El a fost dat în urmărire internaţională, pentru a fi pus în executare mandatul de arestare preventivă emis de instanţă pe numele acestuia în urmă cu o săptămână. Panduru fost căutat la toate adresele cunoscute de poliţişti, care au discutat cu familia şi apărătorii acestuia, cărora li s-a adus la cunoştinţă că e urmărit internaţional.

În 7 noiembrie, Panduru, zis Limbă, a fost reţinut, alături de alte 21 de persoane vizate în noul dosar, de proxenetism, al lui Sile Cămătaru.

Dintre cei 22 de reţinuţi, au primit mandate de arestare Sile Cămătaru, Teodor Ion, Julya Mazirov şi Adrian Panduru, printr-o decizie luată de Judecătoria Sectorului 1.

Mandatul de arestare pe numele lui Panduru a fost emis după expirarea ordonanţei de reţinere, iar acesta nu a fost găsit de poliţişti, pentru a fi dus în arest. În aceste condiţii, „locotenentul” lui Sile Cămătaru a fost dat în urmărire naţională, iar apoi şi internaţională.

Vineri, Tribunalul Bucureşti a respins contestaţiile faţă de arestarea preventivă făcute de Sile Cămătaru, Teodor Ion, Julya Mazirov.

Decizia de vineri a instanţei bucureştene este definitivă.

Celelalte 18 persoane vizate în noul dosar al lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, se află în arest la domiciliu sau sub control judiciar.