Lucian Iliescu, consilier general al Primăriei Capitalei: Ne cerem scuze bucureștenilor că nu am fost mai atenți la ce se întâmpla (VIDEO)

Lucian Iliescu, consilier general al Primăriei Capitalei: Ne cerem scuze bucureștenilor că nu am fost mai atenți la ce se întâmpla (VIDEO)
Foto: cronicaromana.net

Lucian Iliescu, consilier general al Primăriei Capitalei, a spus luni, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „România acum”, moderată de Irina Petraru și difuzată la postul B1 TV, că își cere scuze bucureștenilor că nu au fost mai atenți la ce se întâmplă în Primăria Capitalei.

Cu toate acestea, Iliescu precizează că primarul general Sorin Oprescu, precum și ceilalți inculpați din dosar, beneficiază deocamdată de prezumția de nevinovăție.

„Cât am putut noi am făcut, sau poate nu am făcut. Ne cerem scuze bucureștenilor că nu am fost mai atenți la ce se întâmpla în Primăria Capitalei. Nu se poate lua totuși o decizie azi (în ședință). Indiferent de faptele pentru care este acuzat Oprescu, prezumția de nevinovăție trebuie să existe. Mai sunt căi de atac. Azi încă mai are dreptul la recurs. De abia după decizia finală, prefectul capitalei poate să-l suspende pe Oprescu și după acel moment Consiliul General, prin ședință extraordinară, poate să se întrunească și să aleagă un primar general”,  a spus acesta, precizând că „Primăria Capitalei este pusă de la A la Z în această nefericire și jenă”.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reţinut de procurorii anticorupţie după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mandatul fiind trims duminică noaptea de magistrații Tribunalului București. (Detalii AICI)

Consilierul general al Primăriei Capitalei: Ne cerem scuze bucureștenilor că nu am fost mai atenți la ce se întâmpla (VIDEO)