Lugoj: 8 vietnamezi s-au îmbătat și s-au luat la bătaie în centrul orașului (VIDEO)

Lugoj: 8 vietnamezi s-au îmbătat și s-au luat la bătaie în centrul orașului (VIDEO)

Bătaie în toată regula în centrul orașului Lugoj. Opt vietnamezi, angajați la o firmă din localitate, s-au îmbătat și s-au luat la bătaie între ei. Toți au fost luați de poliție și duși la secție să se liniștească, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Dan Gabor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Lugoj: Mai mulți vietnamezi s-au luat la bătaie

Muncitorii vietnamezi ieșiseră de la serviciu și s-au gândit că ar fi bine să împartă câteva sticle de alcool într-un parc din Lugoj. Doar că relaxarea s-a transformat repede în supărare, iar vietnamezii s-au luat la bătaie între ei. Sticle, pumni și picioare au venit din toate părțile, iar unii au fost răniți destul de serios.

Martorii care se aflau în parc au sunat la 112 solicitând intervenția forțelor de ordine. În numai câteva minute, strada unde a fost semnalat scandalul a fost împânzită de poliție și jandarmerie. La vederea echipelor de intervenție, o parte dintre scandalagii au fugit.

În primă fază, unii vietnamezi s-au baricadat în imobilul închiriat, însă, într-un final, forțele de ordine au reușit să intre în clădire și i-au imobilizat pe suspecți. Opt bărbați au fost încătușați și duși la sediul Poliției să se liniștească și să plătească pentru scandal.

Oamenii care locuiesc în zonă susțin că nu e prima oară când vietnamezii se îmbată și fac scandal. Polițiștii urmează să stabilească de la ce a pornit scandalul.

Urmăriți B1TV.ro și pe