Lugoj: Pensionarii s-au călcat în picioare pentru a obține un bilet la bal (VIDEO)

Lugoj: Pensionarii s-au călcat în picioare pentru a obține un bilet la bal (VIDEO)

Pensionarii din Lugoj s-au călcat în picioare pentru a obţine bilete la balul organizat de ziua lor. În spatele Primăriei s-a format o coadă interminabilă, unii dintre vârstnici fiind răniţi.

Ca în fiecare an, pensionarii lugojeni au venit  să îşi ridice biletele pentru balul organizat de ziua lor. Însă, vârstinicii au dat o adevărată luptă pentru a prinde un bilet.

Pentru că numărul celor care au dorit să prindă bilete a fost mult mai mare, în spatele Primăriei s-a format o coadă interminabilă. Mai mult, unii dintre vârstnici au fost răniţi, după ce au  căzut pe jos în îmbulzeală.

Chiar dacă s-au pus 500 de bilete la dispoziţia lor, la preţul de 10 lei, miile de pensionari din Lugoj sunt pur şi simplu prea mulţi pentru a putea participa cu toţii la acest bal.

Omenii au așteptat la coadă ore bune, pentru a fi siguri că prind un bilet la Balul Pensionarilor.

Balul Pensionarilor are loc în acest an pe 27 septembrie.

Pensionarii din Lugoj s-au călcat în picioare pentru a obține un bilet la bal

Embed:

Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)