MAI întreabă „pentru un prieten”: Dacă piloții se descurcă cu zeci de butoane, de ce le-o fi așa de greu unor șoferi să folosească semnalizarea?

MAI întreabă pentru un prieten: Dacă piloții se descurcă cu zeci de butoane, de ce le-o fi așa de greu unor șoferi să folosească semnalizarea?

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) îi ceartă public pe șoferii care “uită” să semnalizeze în trafic.

Într-o postare ironică publicată pe Facebook, MAI întreabă “pentru un prieten” cum de piloții se descurcă cu atâtea butoane la bord, iar conducătorii auto nu reușesc cu una.

“Întrebăm pentru un prieten!

Unde este butonul de semnalizare la bordul unui elicopter?
1. Primul buton din stânga jos- portocaliu.
2. Elicopterul nu are semnalizare.
3. Sunt hater, nu mă interesează semnalizarea. Ați mai arestat bătrâni care vând pătrunjel? De ce nu asfaltați străzile?
4. Am venit pentru comentarii.
P.s Dacă piloții se descurcă cu zeci de butoane la bordul aeronavelor, de ce le-o fi așa de greu unor șoferi să folosească semnalizarea atunci când schimbă direcția de mers?”, scrie MAI pe Facebook.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat