Malin Bot, despre afecțiunile medicale ale lui Oprescu: Omul părea perfect sănătos, până să-l prindă procurorii DNA cu banii din şpaga în maşină

Malin Bot, despre afecțiunile medicale ale lui Oprescu: Omul părea perfect sănătos, până să-l prindă procurorii DNA cu banii din şpaga în maşină
Foto: evz.ro

Afecțiunile medicale din arest ale Primarului suspendat al Capitalei au stârnit controverse în rândul opiniei publice și au dus la autosesizarea Avocatului Poporului.

Jurnalistul Malin Bot afirmă că pare că există o legătură miraculuasă între sistemul imunitar ”și șpaga încasată de suspect”.

”Cazul Oprescu este de studiat la facultăţile de medicină din întreaga lume. Omul părea perfect sănătos, până să-l prindă procurorii DNA cu banii din şpaga în maşină. Singurul simptom expus de doctorul Sorin Optescu, în toată cariera politică, care putea trăda vreo anomalie, era sictirul cronic cu care aborda orice problemă”, afirmă omul de presă pentru EVZ.

Totodată, nimic dun ceea ce expunea public Primarul suspendat al Bucureștiului, nu dădea de înțeles că Oprescu are vreo boală gravă, cu atât mai mult un ”potpuriu de afecțiuni și suferințe”.

Potrivit ziaristului, Oprescu își descoperă în fiecare zi câte o boală. Astăzi, apărătorii primarului arestat au anunțat că suferă de 12 afecțiuni medicale. ”Pare că sistemul imunitar al bietului suspect s-a prăbuşit cu totul, din motive care contrazic toate teoriile medicale de până acum”, concluzionează ziaristul.