Maria Dragomiroiu, despre impozitele pe nunți: Se iau bani cu milioanele de euro în România! Alții fură, nu lăutarii amărâţi care muncesc şi stau în picioare

Maria Dragomiroiu, despre impozitele pe nunți: Se iau bani cu milioanele de euro în România! Alții fură, nu lăutarii amărâţi care muncesc şi stau în picioare

Maria Dragomiroiu nu a fost deloc încântată de inițiativa ANAFde a-i căuta pe miri pentru a afla ce oameni și firme din industria nunților nu declară veniturile pentru a nu plăti impozite.

Dragomiroiu susține că nu aceasta este adevărata problemă, ci faptul că se iau bani cu milioanele de euro în România. Hoții sunt alții, nu lăutarii care se chinuie să aducă un pic de bucurie românilor.

Artista a precizat că ea are firmă și și-a plătit mereu impozitele.

”Eu mi-am plătit tot timpul impozitele, am firmă şi nu am niciun fel de problemă. Dar nu aici este plusul care să ajute ca în România să se trăiască bine. Nu de aici se ridică PIB-ul sau România va face mai mulţi bani la buget. Se iau bani cu milioanele de euro în România, acolo să se umble! Noi aducem un pic de bucurie oamenilor, nu la lăutarii amărâţi care muncesc şi stau în picioare. Ei nu fură, muncesc. Alţii fură şi nici nu plătesc. Eu mi-am plătit tot timpul pentru că vreau să stau cu capul liniştit pe pernă. Dar sunt oameni amărâţi care abia aşteaptă să vină sâmbăta să ia şi ei două, trei sute de lei ca să trăiască până săptămâna viitoare. Să mai dea şi din ăia? Nu e normal. Foarte rău că nu ne mai revenim şi noi la normal’, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru DCNews.

Urmăriți B1TV.ro și pe