Marian Godină și soția lui au devenit părinți! Ce nume au ales pentru fetița lor

Marian Godină și soția lui au devenit părinți! Ce nume au ales pentru fetița lor
Sursa foto: Facebook

Cunoscutul polițist Marian Godină (35 de ani) a devenit tătic pentru prima oară. Georgiana, soția lui, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Imaginea virală de Marian Godină

Imaginea pozată de Godină pe Facebook a devenit virală iar fanii polițistului nu și-au ascuns entuziasmul când au aflat cum o va chema pe micuță.

„Fetița noastră, Maria”, este mesajul scris de Marian Godină pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii în care apare alături de cea mică.

Marian Godină și soția lui, Georgiana, au devenit părinți pentru prima oară. Au așteptat cu sufletul la gură acest moment, iar, astăzi, cunoscutul polițist a postat și prima imagine pe rețelele de socializare, în timp ce își ține fiica în brațe, în maternitate.

Ce salariu are Marian Godină, după 16 ani în Poliția Română

Marian Godină, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România, a dezvăluit recent ce salariu primește, lunar, după 16 ani de activitate în Poliția Română.

Recent, el a spus pe blogul personal ce sumă primește lunar de la locul de muncă, iar de la o vârstă satisfacția de locul de muncă ar putea fi umbrită de neajunsurile materiale.

Polițistul din Brașov a explicat câți bani câștigă în fiecare lună, dar și ce sume îi rămân de la un salariu la altul. Godină spune că știe exact câți bani primește un polițist, după 16 ani de activitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:31 - Benzina și motorina s-au ieftinit ușor / Care este prețul carburanților, 2 februarie 2023
10:24 - 25% din veniturile românilor s-au dus pe mâncare și băutură. Adrian Negrescu: Prețurile au crescut foarte mult și nivelul salarial în România a rămas în urma inflației. Puterea de cumpărare va continua să scadă (VIDEO)
10:09 - Israel a efectuat lovituri aeriene asupra Fâșiei Gaza, la câteva ore după ce a interceptat o rachetă trasă de pe acest teritoriu palestinian
10:06 - Proteste masive în Marea Britanie / Oamenii, nemulțumiți de criza economică și cer salarii mai mari (VIDEO)
10:03 - Bărbat împuşcat în gât, în plină stradă, de un cunoscut, dintr-o maşină, în orașul Iași. Polițiștii caută atacatorul
09:59 - Președinta Comisiei Europene, a patra vizită la Kiev de la începutul invaziei ruse. Ursula von der Leyen: UE este alături de Ucraina la fel de ferm ca întotdeauna
09:58 - Circulaţia a fost restricţionată pe DN 7 – Valea Oltului, între Lazaret şi Boiţa, din cauza unor fisuri în asfalt
09:56 - OMV Petrom anunță un profit de peste trei ori mai mare decât anul precedent, dar tot nu vrea să plătească taxa de solidaritate
09:43 - Trafic redeschis între Rânca și Novaci, pe Transalpina. Prefectul din Gorj: Se acționează cu mai multe utilaje pentru că încă ninge abundent. Suntem sub Cod portocaliu de ninsori și viscol (VIDEO)
09:37 - Ceartă cu miză de 6,5 de milioane de euro în Vrancea, după dezastrul de la sfârșitul săptămânii trecute. Prefectul Nicușor Halici acuză firmele lui Victor Roman că nu deszăpezesc, conform contractului, drumurile județene