„Marşul pentru viaţă”, la Buzău: Peste 500 de credincioși au ieșit în stradă împotriva avorturilor (VIDEO)

„Marşul pentru viaţă”, la Buzău: Peste 500 de credincioși au ieșit în stradă împotriva avorturilor (VIDEO)

Peste 500 de credincioşi din Buzău şi câteva zeci de preoţi au pornit într-un marş al tăcerii. Mai mult, credincioșii s-au rugat în incinta Catedralei Sf. Sava, potrivit adevarul.ro.

Mai mult, în cadrul acestei acțiuni, a fost făcut și un popas în faţa Maternităţii, prilej cu care participanţii au spus ”Tatăl Nostru”, pentru pruncii nenăscuţi.

Când au ajuns în fața maternității, protestatarii au aprins lumânări şi au rostit rugăciunea Tatăl nostru.

„Marşul pentru viaţă”

#DIRECT_ONE_viei4a#

„Astăzi în municipiul Buzău are loc un marş pentru viaţă, cum de altfel se face în toată ţara cubinecuvântarea Arhiepiscopului Ciprian. Acest marş al vieţii are ca mesaj clar acela că vom pieri ca neam dacă nu vom pune capăt avorturilor, al cărui număr este impresionant, peste 22 de milioane , având în vedere că la ora actuală în România mai suntem 19,7 milioane de oameni. Ne piere neamul, ne piere identitatea. Biserica ortodoxă face acest marş pentru a atrage un semnal de alarmă faţă de acest genocid”, a declarat preotul Mihail Milea, organizatorul evenimentului.

”Marşul pentru viaţă”, de încurajare a naşterilor, a fost organizat cu girul ÎPS Ciprian, arhiepiscop al Buzăului şi Vrancei.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani