Mărturia femeii care a fost violată de doi frați: "Am ţipat de nici nu mai puteam să vorbesc" (VIDEO)

Mărturia femeii care a fost violată de doi frați: "Am ţipat de nici nu mai puteam să vorbesc" (VIDEO)
foto: gorjtv.ro

Cornelia Lupu, femeia de 53 de ani care a fost violată de doi frați cărora mergea să le dea de pomană, face primele mărturisiri după ce a fost agresată sexual timp de două ore.

„M-am dus să-i dau banii la copil pentru adus apă. Mi-a spus că dacă nu-i dau 2,5 milioane de lei îmi ia gâtul. M-am dus să-i duc banii, că luasem, ajutorul de înmormântare. M-au bătut. Sunt desfigurată. Stau în oţet că nu mai pot. Când am intrat în casă, el a închis uşa şi a pus o masă ca să nu ies. A zis că-mi rupe gâtul. Am ţipat şi am vrut să dau la o parte masa, dar degeaba, nu a sărit nimeni. M-a legat. Nevasta lui nu era acasă, şi nici copiii. Amândoi şi-au bătut joc de mine. Întâi Costică Cârstenoiu şi pe urmă, fratele. Eu nu ştiam că e fratele lui acolo. Eu am crezut că vrea să mă scape. I-am şi spus că băiatul meu e prieten cu el, dar mi-a spus: «Ce făcu frate-miu fac şi eu». I-am spus că mă duc la poliţie. Mi-au luat şi banii. Am luat bătaie de nu am luat în viaţa mea. Când mi-au dat un pumn în frunte nu am mai ştiut de mine. Erau beţi morţi. Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva. El a mai făcut puşcărie. Ne-a mai atacat, atunci când trăia bărbatul meu”, declară femeia, citată de adevarul.ro.

 

#DIRECT_ONE_m3zv09#

Victima a povestit că a fost închisă timp de două ore de către bărbații pe care încerca să îi ajute.

„M-a ţinut de la ora 3 şi până aproape de 5. Când am scăpat eram dezbrăcată de la brâu în jos. Am luat o pereche de pantaloni din casa lui. M-am îmbrăcat în mijlocul bătăturii. Am ţipat de nici nu mai puteam să vorbesc”, a adăugat aceasta.

Conform spuselor primarul comunei Silvești, unde a avut loc incidentul, unul dintre frați nu este la prima abatere de acest gen. „Este un caz şocant care a avut loc pe fondul consumului de alcool. Unul dintre ei este la ajutorul social şi este cunoscut cu antecedente penale, în trecut săvârşind alte fapte de aceeaşi natură. Acum au rămas cei patru minori fără niciun venit”, a declarat primarul.

Cei doi frați neagă acuzațiile care li se aduc, unul dintre ei spunând că nu se afla acasă la momentul producerii faptei, iar celălalt susținând că femeia a întreținut relații sexuale consimțite cu acesta.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe