Mascații au intrat în casele interlopilor Duduianu. 10 suspecți, luați la secție

Mascații au intrat în casele interlopilor Duduianu. 10 suspecți, luați la secție
Foto simbol: Pixabay

Noi probleme în clanul interlopilor Duduianu. Mascații au intrat în casele membrilor grupării infracționale. S-a lăsat cu mai multe obiecte și sume de bani confiscate, respectiv drumuri la secție, pentru interogatorii.

Trupele de intervenție au luat prin surprindere interlopii cu armele în mână, însoțiți de câini de vânătoare. Mai multe imobile din Ialomița și Călărași au fost percheziționate, unde s-au găsit mii de euro și patru autoturisme, care au fost reținute de anchetatori.

Ce au descoperit anchetatorii în imobilele duduienilor

Interlopii Duduianu sunt acuzați că au furat electrocasnice, diverse echipamente IT, catalizatoare, roboți și trotinete electrice, în total obiecte evaluate la aproximativ 200.000 de euro.

„19 percheziții domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în furturi din societăți comerciale

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Călărași, Buzău și Constanța, pun în executare 19 mandate de percheziții domiciliare, în județele Ialomița și Călărași.

Perchezițiile sunt efectuate la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de furturi din depozitele unor societăți comerciale.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 200.000 de euro. Vor fi puse în executare 10 mandate de aducere. La activități participă și jandarmi”, a transmis DIICOT printr-un comunicat de presă.

Urmăriți B1TV.ro și pe