Mașini luate de viituri în Tulcea: Autoturismele au fost purtate de ape sute de metri (VIDEO)

Mașini luate de viituri în Tulcea: Autoturismele au fost purtate de ape sute de metri (VIDEO)

Două maşini au fost măturate de viitură, ca două frunze în satul Cataloi din Tulcea. După o puternică rupere de nori, s-a format o viitură puternică, iar cele două autoturisme au fost luate de ape şi purtate sute de metri, ca nişte bărci.

Când şi-au dat seama că maşinile nu mai sunt în faţa caselor, propietarii au cerut sprijin pompierilor.

Proprietarilor nu le-a venit să creadă când au văzut că maşinile au dispărut din faţa caselor, înghiţite parcă de pământ.

Cel mai afectat a fost propietarul unui Logan, care nu are asigurare și își va suporta cheltuelile pe cont propriu.

Operatiunea militarilor a fost una extrem de dificilă, din cauza zonei greu accesibile.

Am intervenit pentru scoaterea a două autovehicule luate de viitură pe o distanţă de peste 500-600 de metri„, a declarat unul dintre militari.

Și drumul dintre Tulcea şi Constanţa a fost blocat timp de două ore în zona localităţii Mihail Kogălniceanu, unde apa atingea în unele locuri şi un metru. De asemenea, în Tulcea, o ploaie de o oră a acoperit tot oraşul de ape. Canalizările au refulat, iar curţile tulcenilor au fost inundate în doar câteva minute.

Mașini luate de ape în Tulcea

Embed:
Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)