Îmbulzeală la Focșani: Primul McDonald’s din istoria oraşului, luat cu ASALT de localnici (FOTO)

Îmbulzeală la Focșani: Primul McDonald's din istoria oraşului, luat cu ASALT de localnici (FOTO)

Sute de oameni, în special adolescenţi, au dat iama până la refuz în primul McDonald’sdin istoria orașului din parcarea Kaufland-ului.

De asemenea, cozi imense s-au format și în zona de drive, rezervată şoferilor, pentru a se bucura de produsele companiei americane, potrivit adevarul.ro.

„Clienţii din Focşani îşi vor putea aduce copiii la locul de joacă dedicat acestora, vor putea comanda chiar din maşină, trecând prin drive-thru, şi se vor putea bucura de cele mai bune cafele şi prăjituri la McCafé. Restaurantul include kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor şi panouri de meniu digitale pentru îmbunătăţirea şi simplificarea interacţiunii în restaurant. Cu ocazia deschiderii, McDonald’s întâmpină clienţii cu o ofertă valabilă în perioada 12-14 noiembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken, porţie de cartofi sau cafea McCafé tall este însoţit de un al doilea produs din partea casei.”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Cel mai probabil, timp de câteva zile lucrurile aşa vor sta, după ce restaurantul a anunţat că are şi o ofertă specială.

Reprezentanţii companiei au precizat că se aşteaptă la 3.000-4.000 de clienţi, zilnic.