Medicii din Viena: Teo Trandafir e în comă indusă şi nu poate comunica

Medicii din Viena: Teo Trandafir e în comă indusă şi nu poate comunica
Foto: ziaremondene.ro

Reprezentanţii clinicii AKH din Viena, unde este internată Teo Trandafir, au anunţat că vedeta TV se află în comă indusă şi nu poate comunica, informează Adevărul.

Starea lui Teo Trandafir este din nou gravă, această schimbare producându-se la câteva zile după ce reprezentaţii clinicii AKH din Viena au declarat că Teo Trandafir se recuperează după intervenţia chirurgicală suferită.

Teo a fost operată joia trecută şi deşi medicii anunţau că funcţiile ei vitale erau stabile, şi sperau ca în cel mai scurt timp ea să respire fără ajutorul aparatelor, organismul său pare din ce în ce mai slăbit.

De la începutul lunii februarie, specialiştii austrieci au intervenit de trei ori endoscopic pentru drenarea pseudochisturilor, ameliorarea stării septice şi prevenirea formării unui abces.

„Doamna Teodora Trandafir se luptă cu necroza severă a pancreasului. Cu toate că această boală nu îi ameninţă direct viaţa, boala în sine este neprevizibilă şi periculoasă pentru viaţa ei. Acum se află în anestezie generală şi nu poate comunica. Va rămâne în această stare în viitorul apropiat”, au spus medicii de la AKH, în comunicatul emis.