Mesajele politicienilor de Florii: ”Le urez sănătate, linişte şi să se bucure alături de familie”

Mesajele politicienilor de Florii: ”Le urez sănătate, linişte şi să se bucure alături de familie”

Credincioșii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, iar peste 1,3 milioane de români își serbează ziua onomastică.

Cu această ocazie, politicienii s-au întrecut în a le face urări românilor, cei mai mulți alegând să publice mesaje pe rețelele sociale.

Președintele Iohannis le-a făcu urări atât românilor care își sărbătoresc ziua numelui, cât și celor care sărbătoresc în această duminică Paștele.

”Tuturor celor care sărbătoresc astăzi Paștele, le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie și liniște sufletească. Cristos a Înviat! Un gând bun se îndreaptă și spre cei care sărbătoresc în această zi Duminica Floriilor, alături de un călduros „La mulți ani!” celor care își serbează onomastică”, a scris Iohannis, pe Facebook.

Și premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj.

”Astăzi este o zi cu dublă semnificaţie pentru creştinătate: Paştele catolic şi Duminica Floriilor pentru creştinii ortodocşi. Tuturor românilor care celebrează aceste sărbători le urez sănătate, linişte şi să se bucure alături de familie şi de toţi cei dragi de spiritul sfânt al acestei zile!”, a scris Viorica Dăncilă.

Un mesaj a venit și din partea fostului președinte Traian Băsescu, care le-a urat pe Facebook ”La mulţi ani celor care azi îşi sărbătoresc ziua numelui!”.

Și Călin Popescu Tăriceanu a avut un mesaj pentru români.

”Le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie şi linişte sufletească”, a scris şeful statului pe Facebook şi le-a urat ”La mulţi ani” celor care-şi serbează ziua numelui de Florii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: “Ce sunt pedepsele karmice? Când și cum se aplică acestea (VIDEO)
23:33 - Directorul unei companii energetice publice germane participă ca observator la referendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia
22:55 - Planul lui Putin după anexarea teritoriilor din Ucraina: Kremlinul ar urma să introducă legea marțială și să interzică bărbaților să părăsească țara
22:21 - Marian Daragiu, vicepreședinte al Partidei Romilor și subsecretar de stat la Ministerul Educației: „Cazul Caracal a scos la iveală în primul rând o serie de disfuncționalități la nivel de instituții” (VIDEO)
21:43 - Xi Jinping, subiect de căutare pe rețelele sociale, în urma zvonurilor privind arestarea sa și o lovitură de stat în China (VIDEO)
21:26 - Continuă protestele în Rusia: Peste 700 de manifestanţi împotriva mobilizării lui Putin în războiul rus din Ucraina, arestaţi în 32 de oraşe
20:55 - Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene ocupate
20:22 - Momente de panică pentru fratele lui Edi Iordănescu. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale în CS Dinamo – FCSB 2
19:57 - Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni
19:17 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)