Mesajul de amenințare scris pe bilet de hoțul care a jefuit banca din Capitală: ”Dacă faci un pas greșit te tai!”

Mesajul de amenințare scris pe bilet de hoțul care a jefuit banca din Capitală: ”Dacă faci un pas greșit te tai!”
Sursa Foto: Poliția Română

Un bărbat a jefuit în cursul zilei de marți, 17 noiembrie, o sucursalăbancară din Sectorul 2 al Capitalei, din fațasediului Poliției Române.Individul i-a înmânat casieriței un bilet pe care era scris un mesaj de amenințare.

Jaf la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei: ”Dacă faci un pas greșit te tai!”

Un bărbat a reușit săjefuiască în această dimineață o sucursală bancarăde pe Bulevardul Ștefan Cel mare din București, după ce a amenințat-o pecasieră printr-un mesaj scris pe o bucată de hârtie.

”Ai 10 secunde sa scoti toti banii din sertar… daca te conformezi ajungi acasa cu bine. Daca faci un pas gresit te tai”, se arata in biletul atacatorului, potrivit reprezentanțilorInspectoratului General al Poliției Române.

Cu toate că banca se aflăpeste drum de sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR),omul a reușit să fugă cu suma de 10.000 de lei.

Jaful s-a produs marți, 17 noiemrbie, în jurul orei10. La momentul producerii incidentului, în agenție se aflau doar câțiva angajați ai băncii.

Din nefericire, individul a reușit să fugăînainte de declanșarea sistemului de alarmă prin acționarea butonului de panică.

Poliția a fost sesizatăprintr-un apel la numărul unic de urgențe112 că într-un sediu bancar situatpe razasectorului 2 din Capitală a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierite și a reușit să sustragăsuma de 10.000 de lei. Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui bilet.

Partea bună este că nicio persoanănu a fost ranităîn timpul jafului.

Numeroase incidente

Anul trecut, un bărbata aruncat în aer bancomatul de la parterul unui bloc situat pe bulevardul Theodor Pallady din municipiul București.

Organele de poliție au reușit să îl prindă pe hoț săptămâna trecută. Individul se numeșteSerghei, are 37 de ani, dublă cetățenie (română-moldoveană) și este bănuit de comiterea mai multorinfracțiuni.

El a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, iar până la acest moment, prejudiciul total este de 1.000.000 de lei.

Potrivit Poliției Capitalei, individul a fost prins în searazilei de 11.11.2020, declarată deministrulMarcel Veladrept ”Ziua Z”a combaterii criminalității.