Mesajul părinților lui Ionuț Anghel după avizul legii maidanezilor: Sper ca alți Ionuți să nu mai pățească ce a pățit el

Mesajul părinților lui Ionuț Anghel după avizul legii maidanezilor: Sper ca alți Ionuți să nu mai pățească ce a pățit el
Foto: animalzoo.ro

Legea maidanezilor a venit târziu pentru familia lui Ionuţ Anghel, copilul de numai patru ani sfâşiat de maidanezi. Valentin Anghel, tatăl lui Ionuţ, a declarat pentru postul nostru de televiziune că s-a făcut oarecum dreptate, însă aşteaptă până ce câinii maidanezi vor fi luaţi cu totul de pe străzi.

Mama lui Ionuţ a postat un mesaj pe o reţea de socializare. Femeia a scris că speră ca „alţi Ionuţi să nu mai păţească ce a păţit el”. Femeia a mai precizat că legea maidanezilor ar trebui să se numească Legea lui Ionuţ.

Întrebat dacă decizia luată de Curtea Constituţională aduce dreptate în cazul Ionuţ Anghel, tatăl acestuia a răspuns: ”Dreptate în ce sens?  Că avem o lege cum are orice țară precum Franța doamnei Brigitte Bardot sau Germania, ca în cele mai dezvoltate 10 țări din lume? Avem și noi o lege ca a lor? Sau despre ce fel de departe vorbim? Sper să avem și noi o lege ca în Franța, Germania să nu mai fie câini pe străzi”.

Şi mama lui Ionuţ Anghel a postat un mesaj pe o reţea de socializare.

„Vă mulţumim din suflet pentru susţinere şi pentru faptul că aţi fost alături de noi. Se pare că sacrificiul lui Ionuţ nu a fost în zadar. De sus din împărăţia Cerurilor, ne-a luminat şi ne a dat gândul cel bun, pentru ca alţi Ionuţi să nu mai păţească ce a păţit el. Ne bucurăm că legea a trecut, sperăm să fie aplicată şi să nu mai auzim de tragedii.

Familia Anghel.”

Mesajul parintilor lui Ionut Anghel dupa avizarea legii maidanezilor

Embed:

Tags: