Mesajul unui pacient care nu credea în COVID, după ce medicii l-au scăpat de boală: „M-am născut a doua oară” (VIDEO)

Mesajul unui pacient care nu credea în COVID, după ce medicii l-au scăpat de boală: „M-am născut a doua oară” (VIDEO)
Foto: alba24.ro

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Ocna Mureș a ținut să le transmită un mesaj special de mulțumire medicilor care i-au salvat viața, după ce s-a infectat cu coronavirus. El nu credea în COVID și nu știe cum a contractat virusul, dar, din cauza bolii, a ajuns la secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Aiud. Două săptămâni mai târziu, bărbatul și-a revenit. El a ținut să le mulțumească medicilor și să-i atenționeze pe toți cei care au simptome să meargă la spital.

Un bărbat care nu credea în COVID a ajuns la spital cu coronavirus. Acum le mulțumește medicilor

„Nu am crezut în COVID”, spunea Emil Ficior într-un live pe Facebook făcut cu masca de oxigen pe față.

Mărturiile unui pacient care nu credea în COVID

Totuși, luna aceasta, el a început să aibă dureri de articulații, o stare de somnolență și probleme cu respirația. Trebuia să iasă pe balcon pentru a putea avea aer, a povestit el, pentru Alba24.

A stat așa aproape patru zile și nu s-a dus la medic. În tot acest timp, starea i s-a agravat. Până la urmă, a luat legătura cu medicul de familie care i-a spus să-și facă un test COVID.

Pe 7 aprilie, el a fost depistat pozitiv și internat la secția ATI a spitalului din Aiud. Două zile mai târziu, bărbatul era conectat la aparatele de oxigen. Cu masca pe față, Emil Ficior le-a transmis oamenilor, într-un live pe Facebook, să aibă grijă de ei și să nu mai ia în glumă virusul.

Acum, bărbatul se simte bine și le-a transmis un mesaj de mulțumire cadrelor medicale: „M-am născut a doua oară, mulțumesc întregului personal al Spitalului din Aiud și lui Dumnezeu – cei care m-au readus la viață”.

„Mulțumesc întregului personal al Spitalului din Aiud, ATI, infirmiere, asistente, care și-au dat silința să ne țină în viață. (…) Nu am cum să mă răsplătesc toată viața mea, spun doar atât, că mulțumesc că ați fost alături de mine. (…) Încă o dată vă spun medicii și toți de aici fac tot ce pot pentru a ne salva, veniți la timp și nu stați acasă că poate o să vă fie fatal”, a mai susținut Emil Ficior.

Urmăriți B1TV.ro și pe