Mihai Căldăraru, directorul general al DGASPC Romania, premiat de Primăria Capitalei și de Centrul pentru Tineret al Municipiului București pentru faptele caritabile

Mihai Căldăraru, directorul general al DGASPC Romania, premiat de Primăria Capitalei și de Centrul pentru Tineret al Municipiului București pentru faptele caritabile

Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Romania (D.G.A.S.P.C.R – A.E.D.O.P.S) a primit din partea Primăriei Capitalei și Centrul pentru Tineret al Municipiului București o Diplomă de recunoştinţă pentru activitate umanitară exemplară pentru activitățiile filantropice.

„Dăruind vei dobândi” este sloganul după care se ghidează Mihai. Iar atunci când cere ajutor, Căldăraru nu cere bani! Tot sprijinul solicitat pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate, scrie intactmedianews.ro.

Mihai Căldăraru este un exemplu de reușită pentru tânără generație. A fost lăsat la ușa unui orfelinat imediat după naștere. Mihai a petrecut mai mult de jumătate din viață – are acum 34 de ani – în sistemul de creștere și protecție a statului – un sistem chinuitor pentru un “orfan” plin cu tot felul de abuzuri.

După ce a împlinit 18 ani, Mihai Căldăraru și-a regăsit familia. În continuare a preferat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Apoi a devenit un bun jurnalist și în final un mare luptător al drepturilor copiilor lăsați la ușa orfelinatelor.

Tratamentul inuma îndurat în orfelinate i-au dat lui Mihai un țel în viață: să-i ajute pe cei lăsați la mila sistemului să nu mai fie umiliți și agresați fizic și psihic.

Înțelegând și apreciind munca sa pentru salvarea copiilor nevoiaș, în octombrie 2019, Consiliul director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, a validat numirea lui Mihai Căldăraru în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului România.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său