Șeful serviciului secret al M.A.I., la Parchetul General (VIDEO)

Șeful serviciului secret al M.A.I., la Parchetul General (VIDEO)

Colonelul Mihai-Cristian Mărculescu, șeful DGPI, a ajuns vineri la Parchetul General, informează B1 TV. Întâlnirea ar fi una instituțională și are loc în contextul audierilor în dosarul deschis după violențele de la mitingul Diasporei.

Mărculescu a venit la PG în jurul orei 11.00 și a plecat după circa o oră, fără a da declarații presei.

Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) este serviciul secret al Ministerului de Interne, condus de Carmen Dan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Joi, la Parchetul General a fost convocat Cătălin Paraschiv, şeful Brigăzii speciale a Jandarmeriei, „omul în alb „care a coordonat jandarmii la protestul din 10 august. Potrivit surselor B1 TV, acesta nu a avut nici măcar calitatea de martor în dosar, ci doar a prezentat mai multe înscrisuri și a dat detalii despre felul în care s-a desfășurat intervenția jandarmilor.

La ieșirea de la audieri, Paraschiv a răspuns ironic jurnaliștilor care doreau să știe dacă regretă intervenția brutală a subordonaților săi: “Dacă dvs m-ați văzut pe mine că sunt agresiv, înseamnă că aveți perfectă dreptate. Întrebați-I pe colegii mei. Respect presa, dar nu pot da declarații. Nu cred că mă voi alege cu acuzații de ordin penal, dar nu pot ști. Mi-am asumat riscul de a răspunde și penal în momentul în care mi-am condus oamenii, fără nicio problemă”.

Ultima oră