Mihai Leu, implicat într-un accident la Raliul Mureșului: Doi copii au fost răniți (VIDEO)

Mihai Leu, implicat într-un accident la Raliul Mureșului: Doi copii au fost răniți (VIDEO)
Captura video. Momentul accidentului în care a fost implicat Mihai Leu

Pilotul Mihai Leu a fost implicat într-un incident neplăcut la Raliul Mureșului. Acesta a intrat cu mașina într-un gard de protecție, iar doi copii din public au fost răniți.

Mihai Leu, implicat într-un accident

Mașina condusă de Mihai Leu a acroșat un gard de siguranță, iar în urma impactului au fost răniți doi minori, de 6 și 8 ani, care se aflau după acel gard de siguranță, scrie antena3.ro.

În acest caz, Poliția a deschis un dosar penal, pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc incidentul.

”Un autoturism de curse condus de un bărbat, de 54 de ani, a acroșat un gard de siguranță, rănind, totodată, doi minori, de 6 și 8 ani, aflați după gard”, transmite Poliția Mureș.

„Mihai Leu a mers și merge ca de fiecare dată, ca un adevărat campion, doar pentru locul 1, se luptă pentru locul 1. Locul 1 în automobilism înseamnă să fii mereu la limită, iar la limită înseamnă că treci și peste limită puțin.

A derapat un pic mai mult pentru un monopost mult, a venit foarte tare pentru o astfel de mașină. Astfel de mașini într-adevăr nu-ți dă senzația de viteză, pentru că este o mașină, ca de Formula 1, pentru circuit stradal. O astfel de ieșire în decor este permisă, este ca și cum un fotbalist ar pica o dată, ar fi o dată faultat”, a comentat Titi Aur.

Urmăriți B1TV.ro și pe