Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica și se credea Dumnezeu este liber, după doi ani la Psihiatrie

Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica și se credea Dumnezeu este liber, după doi ani la Psihiatrie
Dan Cămârzan fusese internat la Psihiatrie la câteva luni după crimă, după ce medicii au stabilit că nu a avut discernământ în momentul săvârșirii gestului criminal, sursă foto: captură YT

Dan Cămârzan, criminalul-milionar din Brașov, care și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, pe data de 6 mai 2019, este astăzi liber, după doi ani în stare a stat internat într-un spital de Psihiatrie.

Mama lui Cămârzan a fost martoră la oribila crimă

Dan Cămârzan fusese internat la Psihiatrie la câteva luni după crimă, după ce medicii au stabilit că nu a avut discernământ în momentul săvârșirii gestului criminal.

Afaceristul din Brașov și-a ucis bunica în 2019, prin sugrumare. Martoră la crimă a fost chiar mama lui Dan Cămârzan, care a asistat neputincioasă oribila faptă. Astăzi, el este liber, prin decizia judecătorilor.

Luna trecută, Judecătoria Beiuș a admis cererea lui Cămârzan de înlocuire a măsurii de siguranță a internării medicale la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei.

Magistrații au dispus liberarea sa din spital fără nicio altă restricție în afară de obligarea acestuia de a urma tratament medical ambulator, scrie Fanatik. Decizia a venit în baza unei expertize medico-legale, emisă de Institutul de Medicină Legală Timișoara pe 18 mai 2022.

În 2010, milionarul brașovean care avea afaceri în lumea imobiliară, era inclus în Topul Forbes, cu avere estimată la peste 29 de milioane de euro. În 2017, a intrat și în atenţia opiniei publice după ce a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat „I am God”.

Acesta făcea parte dintr-o sectă numită ”Mișcarea suveranilor”, care susținea ideea că omul nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o dă statul la naștere, pentru că, în acel moment, el devine sclav. .

Urmăriți B1TV.ro și pe