Ministrul `discotecă`, luat la mișto de Antena 3. Nu frecventăm Nuba sau Loft (VIDEO)

Ministrul `discotecă`, luat la mișto de Antena 3. Nu frecventăm Nuba sau Loft (VIDEO)

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a avut un schimb de replici acide cu o jurnalistă de la Antena 3, în timpul unei emisiuni.

Prezent în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu, Teodorovici s-a arătat deranjat de o întrebare care i-a fost adresată de jurnalista Cătălina Porumbel.

”Ați participat la negocierile pe tema legii offshore. Legea a fost adoptată cu un amendament propus de PNL, dar acceptat de PSD care prevede ca aceste companii care exploatează resursele în Marea Neagră să beneficieze de același regim fiscal pe toată durata exploatării. De ce ați acceptat acest amendament? Recunoașteți că prin acest amendament România pierde bani? Poate peste 15 ani puteam câștiga mai mulți bani din ridicarea nivelului redevențelor?”, a fost întrebarea adresată de Cătălina Porumbel.

Replica lui Teorodovici a venit imediat: ”Mi-ați zis că sunt întrebări puse de jurnaliști care se pricep la economie. A… deci sunt doar colegi care urmăresc problemele economice… E o diferență mare…”.

După acest episod, jurnalista a reacționat printr-un mesaj pe Facebook, unde l-a taxat pe ministrul Finanțelor, făcând referire la faptul că Teodorovici este cunoscut pentru faptul că frecventează cluburile de fițe din Capitală.

”Înțeleg de la ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici, că nu știu economie pentru că am îndrăznit să întreb de ce statul român a acceptat să acorde același regim fiscal companiilor care explotează resursele din Marea Neagră pe întreaga perioada a exploatărilor. Ce să fac, dle ministru? Nu înțeleg de ce alte state iau 80 la sută din profitul exploatărilor și noi doar 45%. Dar vă întreb ceva mai simplu, dacă tot nu înțeleg economie. Sunteți bugetar de carieră. Cum vă descurcați cu ratele la creditele la bănci în valoare de 800.000 de euro? Apropo, cum v-au dat băncile credite de 800.000 de euro? Faceți economii? Sau dați și dumnevoastră meditații? Îmi puteți da raspunsul doar la Antena 3. Nu frecventez Nuba sau Loft”, a scris Cătălina Porumbel pe Facebook.

Ministrul `discotecă`, luat la mișto de Antena 3. Nu frecventăm Nuba sau Loft