Ministrul Motoc i-a vizitat pe răniții din Colectiv internați la Bruxelles și i-a asigurat de sprijinul Guvernului

Ministrul Motoc i-a vizitat pe răniții din Colectiv internați la Bruxelles și i-a asigurat de sprijinul Guvernului
Foto: caleaeuropeana.ro

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, i-a vizitat pe răniții din clubul Colectiv, aflați acum internați în Spitalul Militar ‘Regina Astrid’ din Bruxelles, transmite Agerpres.

Mihnea Motoc le-a promis românilor aflați în tratament în Belgia că Guvernul îi va sprijini pe toată perioada internării în instituția medicală a armatei belgiene, inclusiv al reprezentanților militari ai României la Bruxelles, în rezolvarea eventualelor probleme cu care s-ar putea confrunta, potrivit unui comunicat al MApN.

Medicii de la Bruxelles i-au prezentat lui Motoc o informare cu privire la evoluția stării de sănătate și stadiul procesului de recuperare a pacienților.

„Cu această ocazie, ministrul român a conferit Spitalului Militar ‘Regina Astrid’, precum și unor cadre medicale Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, în semn de apreciere a modului în care au fost tratați pacienții români, supraviețuitori ai tragediei din 30 octombrie 2015″, precizează MApN.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)