Ministrul Sănătății: Astăzi s-a încheiat procesul de negociere cu firmele farmaceutice pentru hepatita C și ciroză (VIDEO)

Ministrul Sănătății: Astăzi s-a încheiat procesul de negociere cu firmele farmaceutice pentru hepatita C și ciroză (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, că Guvernul se va ține de cuvânt și de la 1 octombrie va intra în aplicare mărirea salarială din sistemul sanitar.

De asemenea, Ponta a mai precizat că se va devansat și tot ce este de devansat pe domeniul educației.

„Noul Cod Fiscal a trecut. În octombrie să vedem cu rectificarea ce măsuri din cele amânate pot intra mai repede. Codul Fiscal este un sprijin corect și bun pentru mediul de afaceri. La1 octombrie intră mărirea de salariu în sistemul sanitar și,ne ținem de cuvânt, vom devansa tot ce este de devansat pe domeniul educației”, a spus Ponta.

Premierul l-a întrebat pe ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, în timpul ședinței „ce a făcut bine pentru oameni”.

„Spuneți ce ați făcut bine pentru oameni”, l-a întrebat Ponta pe Bănicioiu.

„Astăzi s-a încheiat procesul de negociere cu firmele farmaceutice pentru hepatita C și ciroză. O veste și mai bună este că economia ne-a permis și pe alte arii terapeutice, cum ar fi cancerul de plămâni. Probabil că mâine vom anunța la minister”, a spus ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății: Astăzi s-a încheiat procesul de negociere cu firmele farmaceutice pentru hepatita C și ciroză

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului