Minora de 15 ani agresată de iubitul său în fața camerelor de supraveghere

Minora de 15 ani agresată de iubitul său în fața camerelor de supraveghere
Foto: captură de ecran

O adolescentă de 15 ani din Teleorman, Turnu Măgurele a suferit, în drum spre școală, de pe urma fostului său iubit și prietenului acestuia. Momentul agresării a fost surprins de camerele de supravegrere amplasate pe stradă. Trnews informează că băiatul se află într-un centru al DGASPC.

Detalii despre incident

Incidentul s-a produs marți, 10 mai în timp ce fata mergea la școală. Băiatul în vârstă de 17 ani se afla alături de ea și, pe neașteptate, a început să o lovească agresiv cu pumnii.

În cele din urmă, adolescenta a fost transportată la un spital din București și a fost supusă intervențiilor chirurgicale. Se cunoaște că aceasta nu este prima agresiune a băiatului. Ulterior, el și-a lovit și bunica. La scurt timp, femeia a contactat poliția, iar tânărul a fost reținut pentru audieri.

După o relație de două luni, tânărul s-a arătat nemulțumit de despărțire. Drept motiv pentru aceasta ar fi servit comportamentul lui violent, spune tatăl fetei, care la fel a fost lovit.

Ce îl așteaptă pe adolescent

Adolescentul s-a ales cu un dosar penal, procurorul de caz, dispunând ca măsură preventivă „controlul judiciar”. Pentru că a fost emis și un ordin de protecție provizoriu, agresorul a fost internat la DGASPC Teleorman.

„Poliția efectuează cercetări într-un dosar penal sub infracțiunea de loviri și alte violențe. Minorul a fost reținut pentru 24 de ore, a fost internat la un centru din Alexandria, dar a plecat. Am cerut internarea acestuia în cadrul unei unități spitalicești de pe raza municipiului Teleorman, dar nu s-a putut, fiind minor și trebuind să fie însoțit. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea și propunerea de măsuri legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Iulian Orbesteanu, potrivit ziarului local Cronica de Teleorman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)