Mircea Badea și Victor Ciutacu o jignesc dur pe Alina Dumitru, singura medaliată la JO: “Vaca e vacă pentru că așa s-a născut”

Mircea Badea și Victor Ciutacu o jignesc dur pe Alina Dumitru, singura medaliată la JO: “Vaca e vacă pentru că așa s-a născut”

Pierderea rederendumului de către USL i-a scos din minți pe cei din trustul Intact. Astfel, Mircea Badea și Victor Ciutacu au găsit rapid vinovatul: judoka Alina Dumitru, singura medaliată de până acum a României la Jocurile Olimpice de la Londra.

Pe Twitter cei doi au adus jigniri fără precedent față de marea noastră sportivă. „Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă„, a scris Ciutacu. „O doare mâna cu care votează pentru că a bătut-o brazilianca la zero„, a comentat și Badea. Ulterior, după ce un alt utilizator de Twitter a scris că „Vaca e o vacă pentru că aşa s-a născut„, Ciutacu a confirmat: „Exact„.

Mircea Badea și Victor Ciutacu s-au supărat după ce Alina Dumitru a declarat că nu a votat la referendum. “Nu am fost să votez, nu mă bag în situaţia politică, nu comentez. Olimpiada trecută, după ce am luat aurul, m-a sunat Băsescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Băsescu, nici Antonescu”, a spus Alina Dumitru de la Londra.

Vezi AICI reacția Alinei Dumitru la jignirile primite.

Trimite-i AICI un mesaj de susţinere Alinei Dumitru

Despre acest subiect a scris și Adevărul.ro.

Badea și Ciutacu o jignesc pe Alina Dumitru

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22185').select();" id="embed_text_22185" />
Tags: