Mironescu i-a cerut 8.000 de lei lui Pîlcă pentru câştigarea alegerilor PDL Constanţa

Mironescu i-a cerut 8.000 de lei lui Pîlcă pentru câştigarea alegerilor PDL Constanţa
Foto: ziuaconstanta.ro

Laurenţiu Mironescu i-a solicitat suma de 8.000 de lei lui Cătalin Aurelian Pîlcă pentru câştigarea alegerilor interne la nivelul PDL Constanţa, se arată în motivarea arestării fostului secretar general MAI.

Mironescu ar fi trebuit să intervină la Ministerul Transporturilor pentru ca Pîlcă să fie numit director în cadrul Companiei Nationale Administrarea Porturilor Marimime Constanţa.

Laurenţiu Mironescu este acuzat de procurorii DNA de trafic de influenţă şi constituire a unui grup infracţional organizat. Curtea Supremă de Justiţie a decis anchetarea sa în stare de arest pentru 29 de zile.

Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL