VÂLCEA: Șofer, TRIMIS ÎN JUDECATĂ pentru mituirea unui poliţist! Suma uriașă oferită pentru RECUPERAREA PERMISULUI…

VÂLCEA: Șofer, TRIMIS ÎN JUDECATĂ pentru mituirea unui poliţist! Suma uriașă oferită pentru RECUPERAREA PERMISULUI...

Un bărbat de 39 de ani din judeţul Vâlcea a fost trimis în judecată sub control judiciar pentru dare de mită. Pentru a-și recupera permisul auto reţinut pentru conducere sub influenţa alcoolului, bărbatul ar fi oferit unui poliţist 700 de lire sterline, iniţial, apoi 500.

Poliţistul mituit a denunțat însă fapta iardenunţul a ajuns la procurorii de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Aşa s-a stabilit că la începutul lunii martie, suspectul i-a oferit agentului de poliţie 700 lire sterline pentru a-l sprijini să-şi recupereze permisul de conducere. În data de 16 martie, suspectul a fost prins în flagrant în timp ce îi oferea agentului de poliţie 500 lire sterline cu scopul menţionat anterior.

În urma constatării faptei, bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru cercetări, iar în baza probelor administrate, procurorul de caz a dispus reţinerea acestuia 24 ore pentru infracţiunea de dare de mită.

Ofiţerii D.G.A. – S.J.A. Vâlcea au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale – Brigada Operaţiuni Speciale Piteşti. Potrivit Codului Penal, darea de mită se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani şi confiscarea banilor, în cazul de faţă.

Tags:
Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!