Modernizare „a la Dorel”. La ferestrele unei școli din Suceava au fost montate uși, cu tot cu clanțe pe exterior (VIDEO)

Modernizare „a la Dorel”. La ferestrele unei școli din Suceava au fost montate uși, cu tot cu clanțe pe exterior (VIDEO)
Foto: captură YouTube / News Bucovina

Modernizarea școlii gimnaziale din Țibeni, județul Suceava, a avut un rezultat cel puțin bizar, în condițiile în care în exteriorul unor ferestre au fost montate uși, arată imaginile transmise de News Bucovina.

La ferestrele unei școli din județul Suceava au fost montate uși

Geamurile montate la unitatea de învățământ din Țibeni sunt din termopan, însă este neclar de ce în exteriorul anumitor ferestre au fost puse și uși, cu toate că rolul lor este greu de înțeles.

Mai mult, ușile instalate la ferestre au clanțe atât pe interior, cât și pe exterior.

News Bucovina a explicat că ușile au fost blocate prin diverse metode pentru a rămâne în poziția deschis astfel încât să nu obtureze geamurile.

În schimb, la geamurile toaletelor au fost puse uși mai mici.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo
18:39 - „Doamne, hai că nu suntem pierduți!”. O ambulanță blocată în zăpadă a fost împinsă de un grup de petrecăreți. Tinerii au mers 2 kilometri prin viscol pentru a ajunge la autospecială (VIDEO, FOTO)