Nelu Iordache, audiat la DNA. Omul de afaceri ar fi implicat într-un nou dosar de corupție (VIDEO)

Nelu Iordache, audiat la DNA. Omul de afaceri ar fi implicat într-un nou dosar de corupție (VIDEO)
Sediul DNA. Sursa: Facebook

Nelu Iordache a fost adus, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție. Potrivit primelor informații, omul de afaceri ar fi fost preluat sub escortă de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni pentru a fi audiat într-un nou dosar de corupție, transmite B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Omul de afaceri Nelu Iordache, audiat la DNA într-un nou dosar de corupție

Procurorii anticorupție au obținut un mandat de aducere, în contextul în care ar fi avut informații că Nelu Iordache revine din Italia în această dimineață, a precizat Liliana Năstase, senior editor B1 TV.

Procurorii îi vor aduce la cunoștință, miercuri, învinuirile într-un nou dosar de corupție în care omul de afaceri ar fi implicat. Liliana Năstase a explicat că este posibil să fie luate inclusiv măsuri preventive precum impunerea unui control judiciar cu interdicție de a părăsi țara, în contextul în care magistrații ar avea informații că Nelu Iordache ar urma să plece din nou în Italia.

El nu se prezentase la ultimele termene ale proceselor în care este implicat, iar avocatul său le transmisese judecătorilor că acesta se află în Italia pentru o serie de probleme și nu se poate prezenta în fața instanței.

De altfel, pe 31 august, Curtea de Apel București ar putea da o decizie definitivă în dosarul în care Nelu Iordache a fost condamnat, în primă instanță, la 6 ani de închisoare cu executare pentru fraudarea a circa 6 milioane de euro din fondurile europene necesare pentru construirea primului tronson din autostrada Nădlac-Arad.