Nevasta „PUDICĂ” și cătelușa fac legea acasă la Bădălău. Baronul de Giurgiu, despre JAFUL din vila sa: Sistemul de alarmă era oprit pentru că soția se teme să nu fie spart IP-ul și să fie văzută în anumite momente (VIDEO)

Nevasta PUDICĂ și cătelușa fac legea acasă la Bădălău. Baronul de Giurgiu, despre JAFUL din vila sa: Sistemul de alarmă era oprit pentru că soția se teme să nu fie spart IP-ul și să fie văzută în anumite momente (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Bădălău, prădat de hoți în noaptea de vineri spre sâmbătă, face noi dezvăluiri.

Baronul de Giurgiu a declarat, marți, că nu avea sistemele video pornite pentrui că soția sa este pudică și se teme să nu-i fie spart IP-ul și furate imaginile.

De asemenea, Bădălău a făcut lumină și în privința senzorilor de mișcate: sistemul era oprit pentru că are un cățel care aleargă noaptea prin casă.

„Un domn sau niște domni au intrat în locuința în care noi dormeam la etaj. Nu am auzit absolut nimic, avem sistem de supraveghere video și de mișcare, cel de mișcare era oprit pentru că avem un cățel mic care tot aleargă pe acolo. Camerele de supraveghere erau oprite pentru că soția mea are o problemă că poate cineva intra pe IP-ul camerei și o poate vedea în anumite momente și nu are intimitatea necesară. Absolut nimic deranjat în casă. Ușa a fost deschisă cu cheie”, a declarat Bădălău.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației